Juuksehooldus tooted

Juuste väljalangemine, kõõm, vitamiinid juustele

Lained juustes

Armastan oma lained? Sa peaksid! Mitte ainult beachy suunda otsima gorgeous loomulikus olekus, nad on üks kõige mitmekülgsem juustele. Lained on võime võtta palju erinevaid vaateid, nii et saate muuta oma stiili ilma tonni extra aega ega tööd. Nii et kui teil on tunne, nagu suur, mahukas lokid, kasutada neid lihtsaid nippe, et esile tuua mõned ekstra põrge.

Difuusne ja määratleda

Võite õrnalt tööd lained arvesse peen lokid natuke toote ja hajuti. Alusta puhta niiske suunda ja Narskutus koos Garnier Fructis Curl Ehitatakse Mousse ehitada suur, defineeritud lokid. Nüüd kasutavad difuusor – iga osa, ülejäänud juuksed hajuti manus ja hoida, kuni kuiv. Hiljem, murrab juhuslikult osad juuksed ümber curling võlukepi lihvida spiraalid ümber oma nägu.

sulpsti Üleöö

Võite kasutada seda no-soojuse tehnikat pumbata oma lained üleöö. Alustada värskelt pestud juuste ja sõrme kammi oma lemmik stiil toote Märja suunda. (Üks proovida: Garnier Fructis Triple Toitumine Curl Sculpt kreem geel, mis loob Õnnelik, prõks-free lokid.) Asetage puuvillane T-särk ees ja aeglaselt madalam ja raputada oma juuksed sinna sisse. Wrap särk ümber pea ja kaela, siis murrab varrukad ees nagu turban. Hommikul eemaldage T-särk ja kohevaks välja oma särisema tasuta lokid ja lained.

Blow Dry ja Stiil

Tahad maksimaalne lokid? Alusta puhtad, niisked juuksed. Parimate tulemuste saamiseks kasutage lokke võimendav šampoon ja konditsioneer, nagu Garnier Fructis Triple Toitumine Curl Nourish sulfaadivaba šampoon ja palsam. Kanna peenraha suurusega summa jäetav palsam keskpaigast võlli otsas, siis töö golf palli suurus rullumise ulatus suurendada mousse läbi juuste juurest tipuni. Kuivatage juukseid hajuti, scrunching sõrmedega. Kui su juuksed on täiesti kuiv, tuul lõigud ümber curling võlukepp luua määratletud lokid. Valmis peenraha suurusega summa Anti-Frizz seerumit lokid lõplikuks läikiv määratlus.